Utryckningsfordon > Polis, Tull och Kustbevakning

VW Passat - 2012

(1/3) > >>

Simon:






Såg denna VW Passat -12 (i trafik 2012-03-02) i Falun igår. Reggad på polismyndigheten i Stockholm, City PMD. Enligt rakel numret så borde den dock vara hemmahörande i Uppsala Län, kan vara felmärkt?

Blåljusrampen ser ut som en Whelen LFL eller är det Standbys nya W1?

Puggen:
Ang blåljusbågen. Ser ut att vara Whelen LFL modellen. Standbys W1 är snarlik till utseendet men detaljer skiljer dessa åt. Tex ändarna som är mer runda och mer osymmetriska på W1.
 
Visste förövrigt inte att Whelen var godkänd ab RPS.

vägassistans:

--- Citat från: Puggen skrivet 23:24 - 08/03 2012 ---Ang blåljusbågen. Ser ut att vara Whelen LFL modellen. Standbys W1 är snarlik till utseendet men detaljer skiljer dessa åt. Tex ändarna som är mer runda och mer osymmetriska på W1.
 
Visste förövrigt inte att Whelen var godkänd ab RPS.

--- Slut citat ---

är godkänd till bussarna och skulle bli till personbilar med och att denna har det är nog ett tecken på att den blivit det

K9:
Sist jag läste något så var den whelen bågen bara godkänd för bussarna av nån anledning. Såg för övrigt passaten utanför norrmalms polisstation idag så det kan nog stämma att den tillhör Sthlm city.

19-16:
Ska bli intressant att se om den nya VW Passat Variant Alltrack provas som polisbil. Den låga markfrigången tycks ju vara något av en akilleshäl för Passaterna som polisbil så Alltracken har nog ett ganska stort plus där.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion