Utryckningsfordon > Polis, Tull och Kustbevakning

Nya Volkswagen Passat -Demobil Polisen-

(1/2) > >>

ftg-le:
Hej!
Hittade ett företag vid namn SVOP, som verkar utrusta en hel del polisfordon och övriga utryckningsfordon! På deras facebooksida kan man finna dessa bifogade bilder, en demobil i polisversion av nya Volkswagen Passat!
Har slagit på registreringsnumret och bilen ägs idag av Volkswagen-koncernen!

Vad säger ni? Jag själv tycker att det ser väldigt bra ut! Dock är den lite låg kanske!

Bilderna som sagt från SVOPs facebooksida!

https://www.facebook.com/pages/SVOP-AB/229605793853751?ref=br_rs

Ha de!

Har tagit bort bilderna och länkat till deras Facebooksida istället. Detta utifrån § 7.2 och § 7.4 i forumets regler. / Daniel

ra:
jag gillar den frigången är ju lika hög/låg som en vanlig volvo V70 har idag och det tycks ju funka i de flesta fallen...om inte annat kommer den väl som Alltrack innom en snar framtid...

MP:
Är inte Passat passé som målad polisbi?Den ska inte hålla måttet, för trångt.

Mårten Eskilsson:
När det gäller utrymmet i kupén, framförallt i baksätet, har ju Volvo V70/XC70 förordats varmt i polisen. I princip alla övriga bilar som har varit aktuella är trängre.

Efter att de första Passaterna kom till polisen i Sörmland pratade jag med några patruller. Alla menade att om man fick välja mellan Volvo V 70 och VW Passat så vann V 70 på alla punkter. Om man fick välja mellan Saab 9-5 och VW Passat så vann Passat på alla punkter. Det sistnämnda var lite oväntat.

Zebbcop:
Passaten upplever jag som mindre lastutrymme, trångt baksäte, trång framsäte, hårda säten och mer buller i kupén i jämförelse med V70.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion