Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ra

Sidor: 1 ... 7 [8]
106
Räddningstjänst och brandkår / SV: Nyheter hos RSG!
« skrivet: 10:39 - 01/11 2012 »
De senaste tre lastväxlarna har varit scania P400 4 axlade bilar http://www.utryckning.com/orebro/fotoalbum/getlargephotoinfo_sekr.php?id=18308 senaste stegarna har varit Volvo FE http://www.utryckning.com/orebro/fotoalbum/getlargephotoinfo_sekr.php?id=18842 och senaste BAS bilarna har varit scania P400 http://www.utryckning.com/orebro/fotoalbum/getlargephotoinfo_sekr.php?id=16196 de med. Om någon vet vad ska de satsa på hedan efter scania eller volvo? Om jag vågar gissa så skulle jag kanske tro att växlarna och de basbilar som skall till heltiderna och deltiderna blir scanior likadana som de som nyligen köpts in till RSG och att stegen och värnbilarna kanske blir lite mindre volvo chassin? Känns som man borde kunna vinna en del på att hålla sig till ett märke i servicar och att personalen inte behöver lära sig så många olika bil typer.... Dock är jag Scania frälst så hoppas på Scanior för eget tycke då :-P

107
Att mindre kommuner har ont om pengar kan jag förstå men hur gammal kan bilen vara? 20-25år? 30? Det är inte riktigt försvarbart men kanske då en nyare begagnad bil i mycket bättre skick kan vara en ide i såna lägen nån som e 10 år något sådant kanske borde ju vara i bra mycket bättre skick och samtidigt bra mycket billigare...

108
jag såg att Gårda inte använder sin nya stege utan en av de scaniorna som fått nya gula ränder på hytten och undrar då...var det fel på den nya?

109
hej vet någon vart TFN 682 finns?

110
såg att Gårdas scania stege är bort tagen nu från stationen men vart skall den placeras istället? Den är ju ändå relativt ny..både den och Kortedalas volvo är ju rätt nya?

111
Tjenare undrar lite om två saker.. det första är vart kommer det göras av de gamla stegarna? tänker då främst på Kortedalas Volvo som ju inte är så till åren kommen? de äldre Scaniorna har nog gjort sitt inom Rtsg kan jag tänka mig? Det andra jag undrar då är vart blev det av den gamla 36 431 (RER 601) ? Att de fick en ny har jag sett men den gamla var ju inte heller så sliten så har väll inte avyttrats? Finns ju många betydligt äldre än den inom Rtsg? / RA  8)

Sidor: 1 ... 7 [8]