Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Henrik

Sidor: 1 ... 7 [8]
106
Räddningstjänst och brandkår / SV: Nytt till RÖK
« skrivet: 20:50 - 22/12 2011 »
Hej och tack för svar!
Vad jag hört så har det funnits funderingar inom RÖK att ersätta de två hävarna med EN ny, så därför mina frågor om detta medför att hävaren i Ã…seda nu försvinner när Tingsryd får ny.
Det finns ju också ett pågående arbete med att minska de tunga fordonen runt om i förbundet... Nästa "tunga" investering inom RÖK borde bli ny släckbil till Kosta, då den nuvarande är från -84.

107
Räddningstjänst och brandkår / SV: Nytt till RÖK
« skrivet: 12:46 - 22/12 2011 »
Hej
Kommer den nya hävaren att ersätta förbundets andra hävare placerad i Ã…seda? Den har chassi från -89 men hävaren är från -73 så den borde också vara på gång att ersättas.
Ang tankbilen i Lenovda: Man har ju idag ett 3-axligt chassi till den men  kommer det att bli 2 eller 3 axlar på det nya? Man har ju valt att ersätta de 3-axliga fordon med 2-axlade tankbilar på övriga stationer. Tankpåbyggnaden är ju annars relativt ny då man från början flyttade över en gammal tank till det nuvarande beg Scania T-chassit från -87. Efter ett tag byttes tanken ut mot en helt ny bl.a. på grund av felaktigt axeltryck.

Sidor: 1 ... 7 [8]