Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ftg-le

Sidor: 1 ... 3 [4]
46
Föreningen SUF / Twitter
« skrivet: 19:11 - 17/02 2012 »
Fick bara en snabb idé som kanske vore lite kul, om innehavarna av den här sidan skapade ettt twitter konto. Då skulle man kanske kunna följa utryckningar som till exempel "Utryckningsfordon on the run", man ser en utryckning. Tar en bild som man lägger upp och så kan dem då som har Twitter se den innan den kanske läggs upp här. Det var bara en idé!

//
FTG-LE

47
Okej, ser faktiskt nya 3 41-9150 ibland, har man valt den med diesel drift eller har man prövat på den i biogas som i bland annat Stockhom?

//
FTG-LE

48
Nu är ju jag endast insatt i räddningstjänstens fordon på lekmanna nivå (internet information) men vad jag förstått så är det väl 1040 som skulle ersättas, men när man kollar så är ju 1140 ett år äldre. Men det är ju den som har fått reflexmärkningen.
Någon som har information om 1140 skall ersättas istället, eller?

//
FTG-LE

49
Riktigt snygg lastväxlare! Jag har tänkt på det, dem flesta räddningstjänster kör i princip bara Scania. En Volvo lastbil som tillhör räddningstjänsten börjar bli ovanligt att se, varför är det så??

//
FTG-LE

50
Föreningen SUF / Vad är Landet Runt?
« skrivet: 17:20 - 03/01 2012 »
Hej!

Det här "Landet Runt" vad är det för något. Har varit ute på utryckningsfordon.se och inte hittat någe information där förutom att det är uppdaterat. Är Landet Runt endast med i tidningen eller endast tillgängligt för medlemmar?

MVH
FTG-LE

51
Hej!
Undrar om det finns någon som vet vilka fordonsinköp som räddningstjänsterna i Sörmland ska göra nu år 2012? Skulle vara kul att se hur mycket det satsas, och hur mycket satsas det på fordonsinköp i snitt per år? Alltså i antal, inte pengar :-)

MVH
FTG-LE

52
Räddningstjänst och brandkår / SV: Satsning på Gnesta
« skrivet: 19:09 - 02/01 2012 »
Gnesta skall ju nu ha fått sin nya släckbil nu. Finns det någon som har en bild på den??

// FTG-LE

53
Det har ju sedan en tid tillbaka pratats om att man ska placera en släckbil ute vid Stallarholmen som ska vara redo vid brand ute på ön, även resurs i fall bron går sönder och det uppstår en brand. Kommer 4610 från Ã…ker att gå dit eller hur ser planerna ut där??

//
FTG-LE
 

54
Såg Eskilstunas ambulans 3 41-9120 på kvarndammens hemsida. Vad för typ av ny ambulans har tillkommit och finns det någon bild på den??

Hälsningar
FTG-LE

56
Hej!

Alla fordon på räddningstjänstens Eskilstunas station inne i Eskilstuna har någon typ av gult reflex band eller märkning på sig. Men inte lastväxlaren 24-105, ska det beställas en ny lastväxlare eller ska den bara inte ha någon märkning??

Hälsningar
FTG-LE

Sidor: 1 ... 3 [4]