Författare Ämne: Forumet uppe igen  (läst 7658 gånger)

Utloggad Daniel Sjöholm

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Antal inlägg: 231
    • Visa profil
    • Larm-Söderhamn.se
Forumet uppe igen
« skrivet: 19:00 - 02/11 2011 »
Svensk Utryckningsfordonsförening har en tid saknat forum. Anledningen till detta var att forumet låg på en gammal plattform som inte längre gick att uppdatera. Följden av detta blev att vi överöstes av spam och fejkanvändare. Till slut blev det så pass ohållbart att webbhotellet krävde att forumet stängdes ner.

Efter detta påbörjades letandet efter någon form av ersättning. Robert Carlsson som är SUF:s Webmaster har fått fullt upp med annat och efter att han och jag, Daniel Sjöholm, samtalat i telefonen bestämde vi efter att jag skulle försöka få igång forumet igen. Sagt och gjort så har vi nu ett forum igen. Vissa av er kanske reagerat på den någorlunda webbadressen till forumet. Adressen är tillfällig även om det i nuläget är oklart hur pass länge det kommer vara denna adress. Men eftersom jag sitter på en del oanvänd serverplats tyckte jag att vi kan använde den för att snabbt få igång forumet.

Forumet kommer senare att flyttas till SUF:s webbhotell. Vi kommer dock att meddela detta här på forumet i god tid innan adressbytet sker.

I övrigt är nog själva forumet sig likt. En del nya funktioner har säkerligen dykt upp. En av dessa är att man nu kan ladda upp bilder direkt i forumet. Jag kommer senare att lägga upp information om detta i ett eget inlägg.

Skulle ni se konstigheter, ha problem med vissa funktioner eller önskemål som har med forumet att göra är det bara att starta en tråd angående detta under fliken Foruminformation.

Mvh Daniel Sjöholm
« Senast ändrad: 20:18 - 02/11 2011 av Daniel Sjöholm »
/ Daniel, M-1261.

Egenföretagare, Larm-Söderhamn Media.
Sambo och en liten son boendes i villa utanför Söderhamn.